Forside / Lejere

Velkommen til dig som lejer et sommerhus i Rørbæksø sommerhus område

Denne side er lavet for at du nemt kan finde de informationer du har brug for som lejer. Vi er rigtig glad for at du kommer i vores sommerhusområde og det er dejligt at du er her.

Der er lidt praktiske informationer til dig som måske kan lette opholdet lidt.

Affald

Affald skal sorteres lige som du sikkert gør hjemme hos dig selv.  Din udlejer har sørget for at sætte affaldscontainer op og det vil være rigtig dejligt hvis du vil bruge den flittigt.

Aske må gerne smides i den sorte affaldsbeholder, bare du husker at fylde det i en pose først og der ikke er nogle gløder.

Flasker kan vi desværre ikke få hentet her ude i sommerhus området men der er både flaske container i Ejstrupholm, Give og Nørre Snede.

Brænde

Der er ikke nogle her i sommerhusene der sælger brænde men ude på Tinnetgård kan du købe brænde. Det ligger 10 min væk herfra i retning mod Vonge.

Hvis du falder over noget brænde i et brændeskur hos en af dine naboer så er det ikke lagt ud til dig. 

I Give finder du Jem og Fiks og de sælger både brænde og briketter til gode priser

Fest og sommer hygge

Du er altid velkommen til at feste og have det sjovt. Bare husk at tage hensyn til de andre der bor i sommerhusene eller har lejet et sommerhus i området. 

Det er ikke alle der gider høre klassisk musik kl 4 😉

Bare nyd livet, skru ned kl 22.00 så både store og små kan få deres nattesøvn. Musik kan sagtens høres selv om det ikke spilles på fuld styrke.